Maak een afspraak

Wil je graag met iemand over je zorgen praten? Lig je ergens wakker van? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en wil je bewuster beginnen leven? Of krijg je van dichtbij te maken met kanker en heb je nood aan een vertrouwenspersoon? Dan kan je bij mij terecht. Bel mij op om een afspraak te maken of vul onderstaand contactformulier in.

Kom langs voor een eerste kennismakingsgesprek, waarbij ik luister naar jouw verhaal en jou vertel wat ik als klinisch psycholoog, gedragstherapeut of oncopsycholoog voor jou kan betekenen. Daarna leggen we verdere afspraken vast. Een gesprek duurt gemiddeld 45 minuten en kost € 55. In bepaalde gevallen worden consultaties gedeeltelijk terugbetaald door het ziekenfonds. Raadpleeg jouw mutualiteit om te weten welke terugbetalingsregels op jou van toepassing zijn.

Indien je verhinderd bent om je afspraak na te komen, laat het dan tijdig weten. Je doet er anderen plezier mee en beperkt zo de wachttijd.

Afspraken die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd worden of zonder geldige reden, wordt 50% van het honorarium aangerekend, zonder tussenkomst van de mutualiteit.

Stel je vraag

Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Hoe meer informatie je mij bezorgt, hoe beter ik je kan zeggen hoe ik jou kan helpen.

De informatie die je mij bezorgt, wordt confidentieel behandeld.