Over Ann Ide

Ik ben een gediplomeerd klinisch psycholoog. Ik volgde een tweearige opleiding Oncopsychologie en een driejarige therapie-opleiding Gedragstherapie. Ik verdiepte me tijdens een meerdaagse opleiding ook in ACT. Ondertussen heb ik ook heel wat jaren ervaring op de teller op verschillende afdelingen in zowel een algemeen als een psychiatrisch ziekenhuis en opende ondertussen ook mijn eigen praktijk in augustus 2019. Daarnaast ben ik ook dochter, zus, tante, vriendin, partner en mama van drie kindjes. Ik hou van lopen, fietsen en genieten van het leven. Eerlijkheid, oprechtheid en gedrevenheid zijn drie kenmerken die mij bijzonder goed typeren.

 

Ann Ide praktijk

Stuur een e-mail

Maak je je ergens zorgen over? Ben je op zoek naar iemand om mee te praten? Of twijfel je of een psycholoog jou kan helpen?

Mail mij vrijblijvend. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.